Πως επιλέγω εταιρία MLMΗ εμπειρία μας στο χώρο του MLM εδώ και αρκετά χρόνια μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι για να είναι εφικτή η επιτυχία για τους περισσότερους ανθρώπους θα πρέπει να ισχύουν ορισμένα βασικά στοιχεία και προϋποθέσεις:

1. H πρόληψη και η βελτίωσή της υγείας είναι η σημαντικότερη ανάγκη για τον άνθρωπο.
2. Ιδιαίτερα δυναμική τάση σε όλο τον κόσμο σήμερα,  είναι η φυσική υποστήριξη του οργανισμού και η φυσική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας.
3. Είναι απαραίτητο τα προϊόντα να δημιουργούν τη δική τους αυτόνομη δυναμική ζήτησης από τα μέλη του δικτύου είτε αυτά ενδιαφέρονται για τα μπόνους είτε όχι. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα θα πρέπει να είναι φυσικά, ποιοτικά, αποτελεσματικά αλλά και οικονομικά.
4. Η αρχική αγορά προϊόντων να έχει χαμηλό συνολικό κόστος,ώστε να διευκολύνει την είσοδο νέων μελών-αυτοκαταναλωτών στο δίκτυο.
5. Το marketing plan πρέπει να δίνει κίνητρα σε όλα τα επίπεδα - ακόμη και από μια και μοναδική γραμμή - και να μην δημιουργεί «δύσκολες προϋποθέσεις» στις αμοιβές από κάποια επίπεδα και πέρα.
6. Η κατάκτηση ενός επιπέδου μπόνους να «κλειδώνει» και να μην χρειάζεται επιβεβαίωση κάθε μήνα.
7. Το μέλος με το άνοιγμα ενός και μόνο κωδικού στη χώρα του να μπορεί να αναπτύσσει παγκόσμιο  δίκτυο και να εισπράττει μπόνους για τζίρο που πραγματοποιεί το δίκτυο του σε όλον τον κόσμο χωρίς υποχρέωση έναρξης άλλου κωδικού και προσωπικών αγορών σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.
8. Η εταιρία πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά με υψηλή κερδοφορία ώστε να θεωρείται εδραιωμένη.Όλα αυτά τα εξασφαλίζει η DXN με μοναδικό τρόπο.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και ένα υποστηρικτικό σύστημα που αποτελείται από:

α) Δωρεάν προσωπικό ηλεκτρονικό γραφείο σε διάφορες γλώσσες.
β) Online εκπαιδευτικά σεμινάρια για συνεργάτες και online ανοικτά σεμινάρια παρουσίασης για ενδιαφερόμενους.
γ) Ζωντανά τακτικά σεμινάρια σε διάφορες πόλεις.
δ)  Υποστηρικτική σελίδα για τους συνεργάτες της ομάδας με σημαντικές πληροφορίες και χρήσιμα αρχεία.Έχοντας δεδομένες αυτές τις προϋποθέσεις, τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται για να πετύχει κάποιος να δημιουργήσει επιχείρηση μάρκετινγκ «από το σπίτι» με τη DXN, είναι τα προσωπικά του κίνητρα για να αλλάξει η ζωή του και η πίστη στον εαυτό του. 

Αν θέλετε να πάρετε ένα κομμάτι από την παγκόσμια επιτυχία της DXN σήμερα αλλά και τις επόμενες δεκαετίες και να δημιουργήσετε ένα σοβαρό παθητικό εισόδημα που μπορεί να σας οδηγήσει στην οικονομική ελευθερία επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τα αποτελέσματα για να σας βοηθήσουμε καθοριστικά στο ξεκίνημα και στην εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Μαζί θα ανοίξουμε νέες αγορές και θα σας βοηθήσουμε να αναδειχθείτε σε ηγέτη μεγάλων ομάδων !