Η ιστορία μας

Γεια σας, είμαστε ο Γιώργος και η Στέλλα.
Είμαι οικονομολόγος και διατροφολόγος και έχω αρκετά χρόνια εμπειρίας στο management και στο μάρκετιγνκ.
Εγώ και η σύζυγός μου δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στο
MLM περισσότερα από 10 χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα  ευχαριστημένοι με αυτήν την επιλογή μας γιατί βελτιώσαμε την υγεία μας, αλλάξαμε την οικονομική μας κατάσταση και την ποιότητα της ζωής μας.
Ο λόγος που επιλέξαμε το δικτυακό μάρκετινγκ  είναι η δυνατότητα που μας δίνει να έχουμε τη δική μας επιχείρηση μέσα από το σπίτι αξιοποιώντας και το διαδίκτυο. Έτσι δημιουργούμε πραγματικά αυξανόμενο  παθητικό εισόδημα με ελευθερία χρόνου και ποιότητα ζωής , δίχως την ανάγκη επένδυσης κεφαλαίου και ανάληψης ρίσκου.

Όλα αυτά πιστεύουμε υλοποιούνται ρεαλιστικά μέσα από τη συνεργασία μας με την εταιρία DXN,την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη απο τις μεγάλες εταιρίες MLM παγκοσμίως. Αποτελεί ότι πιο εξαιρετικό  έχουμε γνωρίσει  στο χώρο του MLM, με ασύγκριτα από άποψη αποτελεσματικότητας  φυσικά προϊόντα υγείας, τα οποία δημιουργούν δυναμική και διαρκή ζήτηση στην αγορά ακόμη και από αυτούς που δεν ασχολούνται με τη δημιουργία δικτύου. Η DXN προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές, μοναδικό πλάνο αμοιβών και ουσιαστική υποστήριξη. Γι’αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την εταιρία το καλοκαίρι του 2011. Σήμερα είμαστε στο επίπεδο του Triple Diamond.

Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη ενός μεγάλου δικτύου προϋποθέτει αυτοπεποίθηση, θετική νοοτροπία, συστηματική δουλειά και ειλικρινή συνεργασία σε πνεύμα ομαδικότητας. Μ’ αυτές τις προϋποθέσεις η επιτυχία μέσω της DXN είναι πραγματικά εφικτή και ρεαλιστική.

Ακόμη στην καθημερινή μας πρακτική να βοηθούμε  τους συνεργάτες μας υπάρχει ένα βαθύ «πιστεύω»:  Αν ονειρεύεσαι  να χτίσεις  την οικονομική σου ελευθερία πρέπει  να δημιουργείς  αυθεντικές  σχέσεις  γύρω σου, να βοηθάς τους συνεργάτες σου να πετύχουν τους στόχους τους και να θυμάσαι ότι:

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!  

Γιώργος Κουταλάς, Στέλλα Πουρτσίδου
DXN Triple Diamond.